Najnovšie recenzie zo sekcie Nadstavce k elektrickým manikúram a pedikúram
Scholl Velvet Smooth Express Pedi hlavice 2 ks
Pridané: 17. septembra 2024
(naposledy upravené 17. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Pília
- je ich dosť
- prístroj sa aj tak pokazí skôr ako ich ude treba :)
Vzhľadom k vyhotoveniu zariadenia ich aj tak vyhodíte alebo jednoducho nevyužijete pretože ide o celko slušný nastavec pokrytý vrstvou brúsneho materiálu ktorý za 2 roky nemáte šancu zničiť len stvrdnutou kožou na nohách. Takže nastvce ktoré sú pribalené k zariadeniu jednoducho a dobre stačia - toto sú v podstate vyhodené peniaze - ale ak sa čert oserie a vydrží to tak aspoň pre lepší pocit je dobre to mať v zálohe pretože pri týchto značkach ide o chrlenie produktov v kvantite a nie kvalite takže za rok až dva už náhradné nastavce nezoženiete - za predpokladu že tá sranda vydrží - no už pri prvotnom oboznámení sa s prístrojom vás táto nádej okamžite opustí :)
mohli by byt pribalené nahradné hlavice
Dodaný výrobok nebol ten, čo je zobrazený na obrázku. Miesto vydutého tvaru prišiel vypuklý. V súčasnosti tento tvar , ktorý je zobrazený na obrázku ani nemajú na sklade. Lepšiepovedané, na sklade majú pod týmto výrobkom zaevidovaný práve ten iný valček iného tvaru.
Kým si to neopravia v počítači, asi nemá cenu ani objednávať tento výrobok (12.8.2024). Možno otázka niekoľkých dní
- Drsné (dobré)
Vhodné na prvý zbrus hrubej mozoľnatej kože
Robí čo má.
Robí to čo má.
- funguje
- Funguje
- Nie je až tak drsný povrch
- Odporúčam každému
- Odporúčam každému
Pedi Vac hlavice 2 ks
Pridané: 24. februára 2024
(naposledy upravené 24. februára 2024)
Zakúpený v MEGA-TOYS.sk
- Produkt je dobrý . Som spokojný.
Kvalitný produkt.
vpohode
- Používam roky a som spokojná s výsledkom po použití
Nakoľko v kamenných predajniach a lekárňach tento produkt dlhodobo chýba, uvítala som možnosť nákupu cez e-shop a som spokojná
- Lahke ovladanie, funguje
- Premeni aj najtvrdsiu kozu na prach
Objednal som si scholl prvykrat a som spokojny. Za tu cenu by som podobne lacnejsie nahrady asi nekupoval
Výborný na veľmi zhrubnutú kožu na pätách.